4d肉蒲团免费阅读_4d肉蒲团最新章节,宝贝你摸摸它好难受 顾彦深帮帮我好难受(10 10)

发布日期:2021年12月07日
4d肉蒲团免费阅读_4d肉蒲团最新章节,宝贝你摸摸它好难受 顾彦深帮帮我好难受(10 10)
Klikband (Dual Lock® TM)

Klikband

Dual-lock Klikband is sterk, duurzaam en veelzijdig.

Wanneer u een sterke, betrouwbare maar toch verwijderbare sluiting of bevestiging nodig hebt, zijn de 3M ™ Dual Lock ™ hersluitbare bevestigingen het gemakkelijke alternatief voor traditionele bevestigingsmethoden zoals schroeven, moeren of bouten.
Deze onzichtbare bevestiging is uitermate goed geschikt om een goede pasvorm en vloeiende lijnen voor een betere esthetische en strakke uitstraling te creëren. De sterke, in elkaar grijpende paddestoelvormige koppen sluiten met een klik om een veilige bevestiging en te verzekeren en voorkomt materiële schade en vervorming, vervuiling en corrosie en maakt het samenvoegen van ongelijksoortige materialen makkelijker. Lees meer

Tonen alsFoto-tabelLijst

13producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen alsFoto-tabelLijst

13producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Toepassing van klikband

Van plafondbevestigingen op bussen en treinen, en LED en lichtpanelen voor tentoonstellingen van beurzen, tot interieuraccessoires voor voertuigen, 3M ™ Dual Lock ™ hersluitbare bevestigingen zijn veelzijdig, waardoor een grotere vrijheid van ontwerp met het gemak van het aanbrengen van tape mogelijk is.

Binnen en buiten

3M™ Dual Lock™ Hersluitbare verbindingen kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Door beide componenten samen te drukken, ontstaat een stabiele, belastbare sluiting. Door combinatie van een verschillend aantal nopjes/cm² worden verschillende houdkrachten verkregen.

Combineren van Dual-lock klikband

Er is keuze tussen de standaarduitvoeringen (26 of 62 kopjes/cm²) of het golvende “eencomponentsysteem” met 40 kopjes per cm². Het eencomponentsysteem biedt als voordeel dat hier identieke componenten met elkaar kunnen worden verbonden.
De combinatie 40:40 kopjes/cm² geeft een evenwichtige verhouding tussen bevestigingskracht en verwijderbaarheid. Deze combinatie is wat houdkracht betreft te vergelijken met de combinatie 26:62 kopjes/cm².

1000x openen en sluiten zonder problemen

Deze hersluitbare klikbandsluiting is voor gebruik met metaal (aluminium, roestvrij staal), glas en kunststof materialen met hoge oppervlakte-energie (acryl, polycarbonaat, ABS) en kan duizend keer geopend en gesloten worden voordat het 50 % van zijn trekkracht verliest. Dit maakt het mogelijk om toegangsdeuren, panelen, borden, displayonderdelen en andere onderdelen die veel worden geopend en gesloten aan elkaar te hechten met een groot toegangsgemak en een minimum aan verlies van hechtingskracht gedurende het gebruik.

Klikband kopen

Bestel direct uw klikband bij Tapir en u heeft het product op korte termijn bij u thuis. Tapir Tapes heeft vaak de voordeligste Dual-lock klikband beschikbaar. Tapir heeft een breed aanbod in zelfklevende middellen bekijk ook eens:

Winkel nu bij onze Lijmen en Kitten
Bekijk ook onze Acrylic-foam en VHB tapes
Shop nu een van onze handige hulpmiddelen

Monster of een prototype nodig? Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Tapes kopen doet u natuurlijk bij de Tapir Webshop. Mocht u toch liever contact hebben met een specialist? Neem dan gerust even contact op met onze  werknemers. Wij kunnen altijd advies geven over de juiste tape, lijm of kit Kies het product dat bij u past en wij zorgen u snel met uw toepassing aan de slag kunt!

Scroll to top